Huis Video's afspeellijst Ongeveer ons Officieel Web
Nederlands

Shenzhen LuoX Electric Co., Ltd.

KWALITEIT Veranderlijke de Frequentieaandrijving van VFD, omvormers met variabele frequentie fabrikant van China

kwaliteitsleverancier Hoofdproducten
Invoering

Elektrisch Co. van Shenzhenluox, Ltd een high-tech onderneming die zich in het onderzoeken heeft gespecialiseerd, hoog, middelgroot en laag vervaardigd en voltageomschakelaar, die onze cliënten voorzien van geïntegreerde systeemoplossingen handel gedreven. Wij hebben professioneel R&D en toegewijd beheersteam met de ervaring van meer dan 20 jaar van theoretisch onderzoek, productontwikkeling en kwaliteitsbewaking. Veikong ook is één van het eerste onafhankelijke AC aandrijvingsbedrijf in China. Wij keuren SPWM, sensorless vectorcontrole en vector en de technologie van de torsiecontrole in onze VFD-reeksomschakelaars goed, die de internationale geavanceerde norm heeft bereikt. De producten kunnen direct vervangen en gelijkwaardig van Europa en de Verenigde Staten, Japan en andere merken zijn, die klanten voorzien van een krachtige technische ondersteuning. Wij hebben populariteit en kwalificatie in VFD-de industrie bereikt. De kwaliteit is het leven van onderneming.

 

De Veikongaandrijving houdt na ISO9001-norm om kwaliteit te beheren en te controleren. Onze producten hebben Ce-certificatie en andere technische goedkeuring overgegaan. Om klanten aan vereisten en marktbehoeften beter te voldoen, Veikong-houdt de aandrijving bij de bevordering van nieuwe technologieën en nieuwe producten.

 

De klant is de bron van onderneming. Wij zijn geëerd om met hoogste prioriteit op de eisen van klanten te zetten evenals bereikend hun vereisten. Onze producten zijn wijd gebruikt in aardolie, chemisch product, het smelten van, het hijsen, stroom, bouwmaterialen, watervoorziening, plastieken, textiel, druk, verpakking en andere industrieën om waarde voor klanten tot stand te brengen.

Bekijk meer
Bedrijfdetails
Kantoor adres: No.87, het Park van de de Jeugdpionier, Peking
Fabrieksadres: No.87, het Park van de de Jeugdpionier, Peking
Werktijd: 9:00-18:00(Beijing tijd)
bedrijf's telefoon: 86-0755-00000000(Verwerkingstijd)   
Klant manager
Mr. Terry
Zakelijke telefoon: 008613910001000
WHATSAPP: +8613923735888
WeChat: 13923735888